You are currently viewing Suport ajutător pentru scris – grip-uri pentru creioane

Suport ajutător pentru scris – grip-uri pentru creioane

Scrisul de mana poate fi dificil uneori. Unii copii au nevoie doar de puțin ajutor pentru a își regla modul în care țin un creion. Alții pot suferi de disgrafie, tulburări de procesare senzorială, care afectează capacitățile grafice. Toți acești copii pot folosi un suport ajutător pentru scris sau grip-uri.

V-ați gândit vreodată dacă degetele dvs. au poziția corectă atunci când scrieți? V-a obosit vreodată mâna când ați scris sau ați făcut bășici la degetul mijlociu, cauzate de prea multă presiune asupra instrumentului de scris? Sau poate că sunteți un părinte care dorește să îi învețe copilului poziția corectă. 

Grip-uri Mlife

Acestea sunt cele mai populare grip-uri de pe Amazon, cu mii de recenzii de 5 stele. Se potrivesc pe creioane, creioane colorate, markere și multe altele.

Grip pentru creion

Grip-uri Firesara pentru stângaci

Persoanele stângace se confruntă cu provocări speciale, așa că aceste grip-uri sunt făcute special pentru ei. Daca le vor utiliza devreme, veți vedea rezultate reale.

Grip pentru creion

Grip Firesara elefant

Bucla de pe spatele acestui grip îi ajută pe copii să își poziționeze corect degetul mijlociu sub creion. Este potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

Grip pentru creion

Grip pentru creion Cimostar

Pe măsură ce copiii învață poziția corectă, pot trece la un astfel de grip. Menține poziția corectă, dar oferă ceva mai multă libertate.

Grip ergonomic

Această grip este bun pentru cei care țin creionul prea strâns sau îl țin prea de sus sau prea de jos. Este puțin mare, deci este foarte potrivit pentru copiii de școală primară.

Grip pentru creion

Grip „Ou”

Pentru copiii care au probleme în a ține în mâna creioanele sau pixurile subțiri, un astfel de grip poate fi foarte util. De asemenea, este grozav pentru cei care au obiceiul să strângă creionul atât de tare, încât se aleg cu crampe la mână.

Grip pentru creion

Greutăți pentru creion SenseAid

Copiilor cu tulburări de procesare senzorială le poate fi utilă adăugarea unor greutăți la creioanele de scris. Acestea îi ajută pe copii să simtă mai ușor mișcarea de care au nevoie pentru a forma corect literele.

Spread the love

Lasă un răspuns