You are currently viewing Suport ajutător pentru scris – grip-uri pentru creioane

Suport ajutător pentru scris – grip-uri pentru creioane

V-ați gândit vreodată dacă degetele dvs. au poziția corectă atunci când scrieți? V-a obosit vreodată mâna când ați scris sau ați făcut bășici la degetul mijlociu cauzate de prea multă presiune asupra instrumentului de scris? Sau poate că sunteți un părinte care dorește să îi învețe copilului poziția corectă. În acest caz puteți să luați în considerare un suport ajutător pentru scris, sau grip.

Suportul ajutător pentru scris – grip-ul, este necesar atunci când vine vorba de a-i ajută pe copii să deprindă prinderea corectă a instrumentului de scris, pentru controlul acestuia, pentru viteză la scris și lizibilitatea scrisului de mână. Acesta este așezat pe creion cu scopul de a învăța copilul poziția corectă a degetelor și pentru a dezvoltă controlul instrumentului de scris.

Scrisul de mâna poate fi dificil uneori. Unii copii au nevoie doar de puțin ajutor pentru a își regla modul în care țin un creion, alții pot suferi de disgrafie, tulburări de procesare senzorială, care afectează capacitățile grafice. Toți acești copii pot folosi un suport ajutător pentru scris sau grip-uri.

Fiecare copil este unic, nu există un grip care să se potrivească tuturor. Așa cum încercați câteva perechi de blugi pentru a găsi perechea potrivita, așa trebuie să încercați diferite grip-uri pentru a-l găsi pe cel mai potrivit pentru copilul dvs.

Dacă un anume tip de grip aduce o îmbunătățire semnificativă, folosiți acel grip la toate instrumentele de scris ale copilului dumneavoastră: creioane, creioane colorate, stilouri. Scopul dvs. este ca al dvs. copil sa deprindă poziția corecta de fiecare dată când scrie, colorează sau desenează, nu doar când folosește un anumit creion.

Grip-uri Mlife

Acestea sunt cele mai populare grip-uri de pe Amazon, cu mii de recenzii de 5 stele. Se potrivesc pe creioane, creioane colorate, markere și multe altele.

Grip pentru creion

Grip-uri Firesara pentru stângaci

Persoanele stângace se confruntă cu provocări speciale, așa că aceste grip-uri sunt făcute special pentru ei. Daca le vor utiliza devreme, veți vedea rezultate reale.

Grip pentru creion

Grip Firesara elefant

Bucla de pe spatele acestui grip îi ajută pe copii să își poziționeze corect degetul mijlociu sub creion. Este potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

Grip pentru creion

Grip pentru creion Cimostar

Pe măsură ce copiii învață poziția corectă, pot trece la un astfel de grip. Menține poziția corectă, dar oferă ceva mai multă libertate.

Grip ergonomic

Acest model este potrivit atât pentru copiii stângaci, cât și pentru cei dreptaci. Există un L și un R pe părțile laterale ale grip-ului. Copilul dreptaci își plasează degetul mare pe partea cu R, în timp ce copilul stângaci își plasează degetul mare pe partea cu L. Scopul acestui grip este de a învață copilul poziția corecta a degetelor.

Această model este bun pentru cei care țin creionul prea strâns sau îl țin prea de sus sau prea de jos. Este puțin mare, deci este foarte potrivit pentru copiii de școală primară.

Grip pentru creion

Grip „Ou”

Pentru copiii care au probleme în a ține în mâna creioanele sau pixurile subțiri, un astfel de grip poate fi foarte util. De asemenea, este grozav pentru cei care au obiceiul să strângă creionul atât de tare, încât se aleg cu crampe la mână.

Grip pentru creion

Greutăți pentru creion SenseAid

Copiilor cu tulburări de procesare senzorială le poate fi utilă adăugarea unor greutăți la creioanele de scris. Acestea îi ajută pe copii să simtă mai ușor mișcarea de care au nevoie pentru a forma corect literele.

Lasă un răspuns