Obiecte

pentru

stângaci

Un mare avantaj pe care pe care îl are un stângaci este acela ca este adaptabil, folosindu-se de obiecte destinate dreptacilor. Cu toate acestea, există multe situații în care un stângaci nu se poate adapta, deseori atunci când se utilizează unelte și echipamente pentru dreptaci. În viața de zi cu zi, există multe situații în care stângacii folosesc obiecte pentru dreptaci, aflând-se astfel în situații incomode și, în unele cazuri, chiar periculoase. Când stângacii folosesc pentru prima dată obiecte special concepute pentru ei, sunt surprinși să descopere cu câtă ușurință pot folosi obiectele respective.

Majoritatea dreptacilor pur și simplu nu înțeleg aceste lucruri. Si de ce le-ar înțelege? Cu excepția cazului în care au un stângaci în familie, probabil că nu au nicio idee despre dificultățile cu care se confrunta un stângaci. Mai surprinzător, însă, este faptul ca și stângacii s-au obișnuit așa. Acest lucru se datorează și faptului că, folosind mereu obiecte destinate dreptacilor, situația li se pare normală.

Nu este de mirarea că cea mai frecventă critică cu care se confruntă stângacii este aceea că sunt neîndemânatici și că au uneori mișcări neobișnuite. Ceea ce nu realizează dreptacii este faptul că stângacii sunt neîndemânatici din cauza că obiectele pe care trebuie să le folosească sunt pur și simplu pe dos.

Start typing to see posts you are looking for.